Een groot probleem is het kerntrekken. Kerntrekken wordt steeds vaker door inbrekers toegespast. Het is ook eenvoudig en de meeste woningen zijn niet goed beveiligd. Heb je een alarmsysteem is dat al een groot voordeel. Inbrekers houden niet van lawaai en zeker geen sirenes. Maar sinds 2 jaar is het ook verplicht bij elke nieuwbouw woning om je woning direct te voorzien van kerntrekbeveiliging. Dit is ook zeer aan te raden omdat het inbrekers vele malen lastiger maakt om je woning binnen te gaan.

Je moet letten op het SKG 3* keurmerk. in het driehoekje op de cilinder zijn een aantal sterren afgebeeld. Bij de meeste woningen is dit 2 sterren. Om je woning beter te beveiligen en de inbreker niet binnen 20 a 30 seconden te laten inbreken moet je, je deurcilinder vervangen met SKG 3 sterren. 1 van de beste cilinders daarvan is M&C. M&C heeft 2 zeer populaire deurcilinders. Dit zijn de COLOR PRO en de CONDOR.

 

Bestel nu 1 van deze 2 series en maak het de inbreker niet te gemakkelijk. Dit kan je doen op MR-Beveiliging.nl of MC-Cilinder.nl daarbij staat ook zeer veel informatie over deze cilinders.

 

Geef een reactie